Lifestyle

Ziet jouw huis er zo uit? Grote kans dat dit je kledingstijl is

outfit en huis

Wie gaat er schuil achter de voordeur? Dat vragen wij ons wel eens af als we stiekem door het raam naar binnen gluren. Wat voor type man woont er in een villa of de woonboot? En hoe kleedt hij zich? We namen zeven verschillende woningen onder de loep en zochten daar de passende kledingstijl bij.

De loft

Loft

Ben jij de eigenaar van zo’n mooi loft? Goed bezig. Dan ben je vast niet vies van het Scandinavische, minimalistische – maar wel met voldoende details en natuurlijke elementen zodat het geen saaie witte bende wordt. Ons vermoeden is dan ook dat je kledingstijl daar ook wat van weg heeft; goede, effen basics maar wel met oog voor detail en leuke prints.

De vinex-woning

Vinex

Los van de gemakken van vinexwoningen – ze zijn immers perfect als je kids hebt – schuilt er niet al teveel originaliteit achter. De huizen links en rechts van jou zien er namelijk precies hetzelfde uit. Je kledingstijl? Safe, behouden en tamelijk braaf.

Het Amsterdamse grachtendpand

Grachtenpand kledingstijl

Ben jij één van de gelukkigen met een klassiek pand uit de Amsterdamse grachtengordel? Dan zit je huis waarschijnlijk vol originele details. Je bent dus altijd je ogenschijnlijk moderne smaak aan het combineren met oude elementen. En laten we dat nou net de bijpassende stijl vinden: smart casual, maar wel met een klassieke knipoog. Een net jasje met een pochet en een stijlvolle dokterstas bijvoorbeeld.

Het landhuis

Landhuis

Ook als eigenaar van een chique landhuis mag je weer in je handjes knijpen. Met ruimte in overvloed en natuur om je heen is het heerlijk vertoeven. Na een lange wandeling door de bossen thuiskomen en lekker opwarmen voor de open haard is je dan vast niet onbekend. Wat voor stijl past hierbij? Een beetje dandy, uiteraard voorzien van felgekleurde broek. Jachtgeweer over de schouder en het plaatje klopt.

De woonboot

Woonboot

Woonbooteigenaren zijn over het algemeen natuurliefhebbers. Je kiest er immers bewust voor om wat knusser te wonen en verschillende gemakken van een huis op te geven in ruil voor een bijzondere woonervaring. Planten en poezen op en rondom de boot, dat ben je dan ook gewend. Op het gebied van kleding deins je waarschijnlijk niet terug voor kleur en printjes. Wie denkt dat het tweedehands spul is heeft het mis; het is allemaal duurzaam en gerecycled (bijvoorbeeld van MUD Jeans!).

De villa

Villa

Wit, witter, witst. Jij bent niet vies van Jan des Bouvries favoriete kleur. Of het nu je statige villa in het Gooi is of je vakantiestulpje op het zonnige Ibiza; alles moet maagdelijk wit zijn. Je kleedt je dan ook lekker slick: witte broeken, grijstinten en sterk getailleerde jasjes.

Het antikraakpand

Antikraakwoning

Niet iedereen heeft het geluk om op zijn 23e al als CEO te starten bij een gerenommeerde corporate; je moet ergens beginnen. En soms is dat in een antikraakpand. Geen luxe, weinig sfeer maar wel met als voordeel dat je beschikt over een flink aantal vierkante meters. Je kleedt dan eigenlijk net zo: geen poespas, lekker functioneel en ruim van stof. Uiteraard veel wol, want de verwarming in het pand wil nog wel eens uitvallen. Vergeet ook vooral niet die je totebag, daar kan alles in als je de deur uit gaat.


Toe aan een betere kledingstijl, zonder dat het je tijd kost?

Ontdek het gemak van onze online shopping service en ontvang een persoonlijke box met herenkleding.

bestel je kledingbox


kom bij ons langs

BewarenBewaren

 

Deze artikelen vind je vast ook interessant:

Nog geen reacties

Wat vind jij?