Over ons

Jantien Herfst en Mei Ling Tan winnen VIVA400 Award Mode

Gisteravond werden de VIVA400 Awards uitgereikt in The College Hotel in Amsterdam. Onze oprichters Jantien en Mei Ling waren genomineerd voor de award in de categorie Mode. Tijdens het evenement kwamen de 400 genomineerde vrouwen samen. Het geheel werd gepresenteerd door Beau van Erven Dorens. Ook Mattie en Wietze waren aanwezig met een locale radiostudio – sowieso een zeer vermakelijke avond dus. Maar dat wij zouden winnen, tussen personen als Lieke van Lexmond en Lara Stone, dat hadden we nooit verwacht. Dit betekent dat wij voldoende stemmen hadden verzameld om in de top 5 te eindigen. Daarnaast koos een vlijmscherpe jury – met onder andere Sylvana Simons – voor Jantien en Ling als meest inspirerende en ondernemende vrouwen. Uit handen van niemand minder dan Fabienne Chapot (ontwerper en eigenaar FAB) ontvingen zij de VIVA400 Award.

Heb jij op ons gestemd? Heel erg veel dank voor je support. Zonder jouw stem hadden we nooit kunnen winnen! Geniet nu van het jury oordeel en een leuk fotoverslag van de avond.

Het jury oordeel

“Jantien en Mei Ling, jullie zijn winnaars omdat jullie mode op een andere manier bekijken en vol overgave in de markt zetten. Met House of Einstein hebben jullie een geniaal concept neergezet. Waar veel modebedrijven zich op de vrouw richten, hebben jullie het lef om de Nederlandse man een handje te helpen. Ik weet als geen ander hoe fijn het is om tijd te besparen door je kleding online te kopen. Mijn vriend heeft al meerdere malen gebruikgemaakt van het concept, en hij vindt het briljant! House of Einstein is een gat in de markt en dat wordt alleen maar bewezen door de snelle groei. Het is niet alleen kleding, maar een community en dat is die extra touch die jullie onderscheidt van de concurrent. Jullie combineren mode op voortreffelijke wijze met ondernemerschap, ga zo door!”. Aldus Fabienne Chapot, namens de VIVA400-jury.”

Het fotoverslag van een enerverende avond

Marije, Jantien en Mei Ling van House of Einstein aan het begin van de avond. 

foto 2

Even een selfie met Wietze van Mattie.

foto 3

Het radiodebuut van Marije Werner.

foto 4

Marije doet live een intake met Mattie.

Radio 1

Big Brother is watching you. Spot de Outfitters!

Radio 5

Radio 4

Radio 3

Radio 2

De spanning stijgt. En de winnaars, dat zijn…… wij!!!
uitreiking 1

uitreiking 3

uitreiking 4

uitreiking 7

Alle winnaars op een rij.

Winnaars

Snel ter plekke de nieuwe VIVA lezen, ja hoor, we staan erin!
foto 5

Met de vrouwen van The Next Women pitch competitie.

foto 1

De buit: de ideale tas van FAB, een ketting van Anna + Nina, een goed gevulde goodiebag en een flinke dosis adrenaline!

foto 2

foto 3

Over de VIVA400-Award

Elk jaar selecteert de redactie van VIVA vierhonderd succesvolle, inspirerende jonge vrouwen uit twee bronnen: de aanmeldingen die in de loop van het jaar voor de VIVA400 zijn binnengekomen, aangevuld met eigen naspeuringen in de media en op internet. Zo ontstaat een gevarieerde lijst van vrouwen met elk hun eigen specialisme. Vervolgens kon er tot 2 november via viva.nl gestemd worden op de favoriete VIVA400-vrouw. In totaal hebben 38.574 mensen dat gedaan: ruim drie keer zoveel als vorig jaar! Na het tellen van de stemmen koos een vakkundige jury uit de top-5 – waarbij sommige vrouwen als duo, trio of kwartet werden genomineerd – de winnaars binnen hun categorie.

De VIVA400-jury bestond dit jaar uit: Vivianne Bendermacher (VIVA), Fabienne Chapot (Fab), Isrid van Geuns (IS Works & IS Boutiques), Marvy Rieder (marVie Foundation), Inge Reichman (Renault Nederland), Sylvana Simons (The House of Power), Mette ter Velde (Strawberry Earth), Jacqueline Vizée (Backbone International).

Meer zien?

Het hele event kun je terugkijken op viva.nl/viva400live. De compilatie van het VIVA400-event is 23 november om 00.00 uur te zien op NET5. Het videoverslag is terug te zien op: http://www.zie.nl/video/ingezonden/Sfeerverslag-Viva-400-2014/tvqz946f1cas.

Over House of Einstein

Dit is de blog van House of Einstein: dé online personal shopping service voor mannen. Ontmoet je persoonlijke Outfitter via Skype of Facetime. Op basis van deze kennismaking stelt zij een box met herenkleding voor jou samen. Meld je aan en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer informatie →

Deze artikelen vind je vast ook interessant:

Nog geen reacties

Wat vind jij?