Mode en Stijl

Zo draag je het overhemd met korte mouwen wél goed

hero overhemd met korte mouwen

In de zomer dragen we volop polo’s en t-shirts. Maar ook het overhemd met korte mouwen is erg in trek. Een ideaal alternatief, want je ziet er gekleed uit maar het is niet té warm. Ook ideaal voor een zomers feestje dus. Wel even opletten dat je het juiste overhemd kiest en deze combineert op de juiste manier. Het nieuwe overhemd met korte mouwen is slim fit, heeft niet te wijde mouwen en een kleinere kraag. In deze blog vind je 5 manieren waarop je het overhemd met korte mouwen stijlvol kunt dragen. 

Een overhemd met korte mouw is weer helemaal hip. Leuk voor op het terras of naar een zomers feestje. Wel even belangrijk om te noemen: we bedoelen hiermee het overhemd met korte mouw dat je casual draagt. Dus met zachte boord, in leuke kleuren en prints.

Zakelijke overhemden met korte mouw vinden wij nog steeds not done (sorry!).

Office Space gif

Zo doe je het wel goed:

buttondown

 

– Uit onze collectie –

Waar op te letten als je een overhemd met korte mouw koopt?

✅ Zorg voor een slim fit model. Het overhemd moet aangesloten zitten op je lichaam, zonder te knellen als je bukt.

✅ Zorg dat de mouwen niet te lang en niet te wijd zijn. Ze vallen dus op je – in meer of mindere mate aanwezige – spierballen. Eventueel kun je de mouw een keer oprollen.

ton-sur-ton

 

– Uit onze collectie –

Tips voor overhemden met korte mouw:

✅ Ga voor all-over-print. Hawaii, flamingo’s, kubussen, bloemen, fruit of de complete jungle: the floor is yours. Houd de broek simpel, een effen chino of spijkerbroek zijn altijd goed.

✅ Een wat stoerdere look krijg je door een denim overhemd te dragen. Het voordeel is dat spijkerstof overal bij past. Ook double-denim mag, zelfs zwart op blauw.

✅ Wil je een zomerse beachlook? Ga voor een linnen overhemd met korte mouw. Linnen kreukt maar dat mag, het hoort erbij. Neutrale kleuren zoals wit, zand, grijs of lichtblauw doen het goed.

patroon

– Uit onze collectie –


Toe aan een betere kledingstijl, zonder dat het je tijd kost?

Ontdek het gemak van onze online shopping service en ontvang een persoonlijke box met herenkleding.

bestel je kledingbox

BewarenBewaren

 

Deze artikelen vind je vast ook interessant:

Nog geen reacties

Wat vind jij?