Lifestyle

Top 5 zonnebrillen voor de man

eerste

Een man met stijl weet: een mooi montuur op de neus maakt elke herenkleding combinatie af. Hoewel de zonnebril tegenwoordig een echt mode-item is, benadrukken wij: draag een zonnebril alleen als de zon schijnt. Een zonnebril als louter mode accessoire staat na zonsondergang al snel patserig.

Verdere regels: het is onbeleefd om te praten met je zonnebril op. Deze zet je dus af als je met iemand praat. Een zonnebril staat op je neus of is weggestoken in het hoesje. Hij hoort dus niet op je hoofd, dit is bovendien slecht voor het montuur. Ten slotte kun je je bril het beste schoonmaken met afwasmiddel en koud water. Heet water kan het glas beschadigen.   Hierbij onze top vijf zonnebrillen voor de man.

#1 De klassieker

Op zoek naar een tijdloze zonnebril die altijd goed staat? Kies voor een klassieker zoals de Ray-Ban Wayfarer of de Persol Phoenix Arrow. Onze ervaring is dat deze brillen bij vrijwel alle gezichtsvormen staan. Deze brillen gaan nooit uit de mode en zijn de investering waard. Voor representatieve momenten kies je voor een klassiek zonnebril model. De klassieker combineert dus goed met een business casual look.

Wayfarer

#2 De pilotenbril

De pilotenbril leek een trend maar blijkt van alle tijden te zijn. Draag de pilotenbril bij een casual, stoere look. De pilotenbril draag je op vakantie of in het park, alleen als het echt warm is. Draag de pilotenbril niet bij een smart casual look of pak, dit ziet er erg potsierlijk uit.

Pilotenbril

#3 De clubmaster

Deze retro bril straalt stijl en klasse uit. Ray-Ban, maar ook andere merken maken steeds meer variaties op deze klassieke zonnebril. Het voordeel van dit montuur is dat die zowel klassiek als modisch is. Bij een zakelijk look en bij een feestelijke look kom je dus goed weg met deze zonnebril.   Clubmaster

#4 De sportieve zonnebril voor de man

Hoewel veel mannen deze bril erg praktisch vinden, moeten wij toch zeggen dat deze zonnebril het vrijwel nooit goed doet. Prima dat je kiest voor een sportieve zonnebril op de piste of op je fiets, op het terras is deze bril een echte imago-killer. Leg hem dus netjes in je sportlade na het sporten. De sportieve, flitsende bril draag je alleen als je echt actief bezig bent.

Sportief

 #5 Trendy zonnebrillen voor de man

Ga je naar een zomers feest of festival: kies dan voor een meer trendy zonnebril. Een trend die een jaar geleden begon is de zonnebril met houten montuur. Staat lekker duurzaam en eco-vriendelijk. Verder zie je steeds meer zonnebrillen met gekleurde, spiegelende glazen. Dit staat met name goed bij mannen met een getinte huid. Kijk uit voor een te sportieve look. Ten slotte isstijlicoon John Lennon helemaal terug. De bril met cirkelvormige glazen is de trend voor 2014. De meningen over deze trend in huize Einstein zijn verdeeld, so it’s up to you!

Lennon  zonnebril met spiegelende glazen Zonnebril met ronde glazen

Bron foto’s: Pinterest

Over House of Einstein

Dit is de blog van House of Einstein: dé online personal shopping service voor mannen. Ontmoet je persoonlijke Outfitter via Skype of Facetime. Op basis van deze kennismaking stelt zij een box met herenkleding voor jou samen. Meld je aan en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer informatie →

Deze artikelen vind je vast ook interessant:

Nog geen reacties

Wat vind jij?