Lifestyle

10 toffe cadeaus voor je kinderen waar je zelf ook blij van wordt

papa met de kids

De Sinterklaasgekte is begonnen. En zeg nou zelf: jouw kind verdient toch ook het allerbeste? Natuurlijk kun je je geld besteden aan blije troep, maar waarom zou je ze niet verrassen met cadeaus waar je als papa zelf ook blij van wordt? Met deze 10 cadeaus zit je goed.

 

De webshoplink staat erbij.
Daarmee maken we je pas echt blij.
Bestel nu, morgen bij je thuis.
Lang leve de commercie vanuit huis.

Cadeautip 1: Voor de meesterbouwer

Lego Architecture

Lego 2.0 waar de kids de mooiste bouwwerken kunnen maken. Maar zodra je ze in bed hebt gelegd wil je eigenlijk gewoon zelf aan de slag met het bouwen van de Arc de Triomphe of de Taj Mahal.

Cadeautip 2: Voor de vader met de mislukte jongensdroom

beer-drone

Is jouw jongensdroom met helikopters of vliegtuigen mislukt? Houd je niet van half werk? Koop dan een echte drone voor je kindlief. Misschien mag je hem ’s avonds even lenen.

Cadeautip 3: Voor de architect

1197458-1

Houd je van goede architectuur en mis je het spelen met blokken? Kies voor KaplaBouwton. Dit ‘speelgoed’ is geschikt voor de leeftijden 3 tot en met 99 jaar. Niet aan te raden voor ongeduldige kinderen en/of vaders.

Cadeautip 4: Voor de James Bond fan

spy-academy03

Is James Bond jouw grote held? De ‘Secret Spy Academy’ is een spel waarbij jij getraind wordt als een echte spion. De officiële leeftijd is 7-12 jaar maar daar laten wij ons niet door weerhouden. Exclusief bondgirl.

Cadeautip 5: Voor de retro-man

9200000025051495

Als echte klassieker mag Lego natuurlijk niet ontbreken in de lijst. Wat dacht je van een hogesnelheidstrein met infrarood afstandsbediening? (Niet van de makers van de Fyra). Kees (uit: Het beste voor Kees) vindt het prachtig.

Cadeautip 6: Voor de klusser

bosch

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met het opleiden van je kinderen. Koop een werkbank of boormachine voor je kind in de leeftijd 3+. Maak het niet te bont en voorkom het ‘help, mijn man en kind zijn klusser effect’.

Cadeautip 7: Voor de sustainability freak

science-car

Ben jij helemaal into sustainability? Slimme meter, zonnepanelen, groene stroom: check…? Geef het door aan de volgende generatie en bouw een elektrische auto met je zoon of dochter (leeftijd: 8+). Staat leuk naast de Outlander.

Cadeautip 8: Voor de Gooische man

vespa

Je mini-ik van 2-3 jaar kan natuurlijk niet zonder houten Vespa. Uitgerust met lekvrije banden, in hoogte verstelbaar zadel en veiligheidshandvaten. Daar kun je mee thuiskomen. Dan kun je haar op haar 16e een ‘Ontwerp je eigen Vespa‘ a €4300 cadeau geven.

Cadeautip 9: Voor de avonturier

62900_0.84.900.617_800x474

Grote tuin, leuke papa? Span je eigen kabelbaan. Vrouw en kinderen zullen trots zijn op vader die zijn eigen pretpark bouwt. Leuk (en belangrijkste) detail: je kan er zelf ook aan hangen tijdens het mannenweekend.

Cadeautip 10: Voor de duurzame patser

buggyelek

Is dik doen in het openbaar je grootste hobby? Koop een elektrische auto voor je kids. Geschikt voor personen tot 40kg, dus als je er zelf mee wilt spelen even lekker detoxen.

Pas wel op voor speelgoed waar jezelf toch echt te groot voor bent. Anders zit je er straks zo bij.

speelgoed papa


Toe aan een betere kledingstijl, zonder dat het je tijd kost?

Ontdek het gemak van onze online shopping service en ontvang een persoonlijke box met herenkleding.

bestel je kledingbox


kom bij ons langs

BewarenBewaren

 

Deze artikelen vind je vast ook interessant:

Nog geen reacties

Wat vind jij?