Over ons

Thuiswinkel Awards 2014, zijn wij de best startende webwinkel?

House of Einstein was genomineerd voor de Beste Startende Webwinkel tijdens de Thuiswinkel Awards 2014. Een initiatief van de waarborg organisatie Thuiswinkel.org. In dit artikel van Indemode.nu (blog voor modeprofessionals) vertelt Outfitter Jantien over de uitslag van de Thuiswinkel Awards.

Dinsdag vertelde Jantien Herfst, medeoprichtster van webwinkel House of Einstein, dat ze genomineerd waren voor de Beste Startende Webwinkel. Gisteren werd de winnaar bekend gemaakt…

En! Gewonnen?

“Het was een ontzettend leuke avond maar we hebben helaas niet gewonnen.. Timberprint is de webwinkel die heeft gewonnen. Maar wat een eer om genomineerd te zijn uit de 40 aanmeldingen.”

Wat jammer! Heb je nog feedback gekregen?

“Dat eigenlijk niet, ik weet ook niet of we dat nog krijgen. Wel heb ik nog even met een jurylid gesproken en hij zei dat we volgend jaar wel mee kunnen doen aan de Publieksprijzen Webwinkels XS. Daar kun je als bedrijf aan meedoen als je een omzet hebt van minder dan 4 miljoen euro. Dus wie weet!”

Was je nog zenuwachtig?

“De award waar wij voor genomineerd waren, werd als tweede uitgereikt. Gelukkig maar want we waren inderdaad ontzettend zenuwachtig. Na onze award hebben we heerlijk genoten van de avond. Na de awards was er nog een diner en daarna begon het feesten tot in de late uurtjes..”

Bron: http://www.indemode.nu/winkel/en-de-winnaar

Over House of Einstein

Dit is de blog van House of Einstein: dé online personal shopping service voor mannen. Ontmoet je persoonlijke Outfitter via Skype of Facetime. Op basis van deze kennismaking stelt zij een box met herenkleding voor jou samen. Meld je aan en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer informatie →

Deze artikelen vind je vast ook interessant:

Nog geen reacties

Wat vind jij?