Over ons

Terugblik 2014 van House of Einstein

 

jaaroverzicht_def

Het einde van een druk jaar is in zicht. Zometeen duiken we vol overgave het kerstfeest in. Samenzijn met familie en vrienden, rustig ontbijten en ongeremd naar Amerikaanse series kijken. Het is ook de tijd dat ik nadenk over wat House of Einstein heeft bereikt in 2014 en wat we gaan maken van 2015.

Was 2013 het jaar van ‘rennen als een kip zonder kop’ en ‘gaan met die banaan’, in 2014 werd het bedrijf volwassener. Veel tijd en energie ging in de analyse van onze cijfers. Wat gaat goed, wat kan beter, wat is onze potentie en hoe komen we daar? We kregen te maken met twee concurrenten die met grote bombarie de markt op kwamen. De kunst was om te focussen op onze eigen visie op ons product en duurzaam ondernemerschap en groei. De voordelen van concurrentie zijn nu duidelijk zichtbaar. Het heeft ons gedwongen ons als merk te onderscheiden en levert bovendien een flinke dosis marktacceptatie op.

Eén van onze hoogtepunten van 2014 was het winnen van de VIVA400 Award in de categorie Mode. Dat de jury erkende dat wij durf tonen door te kiezen voor een product voor de man en dat wij een andere kijk hebben op mode, deed ons goed. Maar er waren meer hoogtepunten. De nominatie voor de Thuiswinkelawards en het artikel in FD Persoonlijk met Rogier van Camp van Leapp.nl zorgde voor een enorme boost. En we verdubbelden in omzet, misschien wel het beste nieuws.

Ongetwijfeld wordt 2015 weer een dynamisch jaar. Een belangrijk jaar want we realiseren ons meer dan ooit dat significante groei essentieel is om een gezond bedrijf te bouwen waar klanten elk seizoen een verrassende box ontvangen en Outfitters met plezier werken. Wellicht reiken we dus nog eens naar je uit om ons te helpen met jouw kennis en netwerk. Met trots kunnen we je vertellen dat we in februari 2015 in ieder geval starten met een wekelijkse rubriek Mode & Stijl voor de zakelijke man op BNR Nieuwsradio. Een nieuwe weg om onze boodschap te verspreiden.

Geniet van wat goede kleding voor je kan doen en blijf dicht bij je eigen stijl.

Groeten namens Jantien, Marije en het hele team,

Mei Ling
@meilingtan1

Juni 2014: Jantien en Marije bij de finale van de LEF Awards, die we helaas net niet wonnen.

jantien en marije

September 2014: Jantien neemt de West Business Startersaward in ontvangst

JT-en-Frits

September 2014: Met het team naar Pharrel Williams in de Ziggo Dome. #happy

pharell

November 2014: We sloten een samenwerking met AAFM Facility Management om onze Corporate Outfitting service ook bij hun opdrachtgevers aan te bieden.

aafm

November 2014: Mei Ling werkte aan een nieuw lookbook samen met fotograaf Nick Dors en model Jacco de Koeier

foto-4-1-1

Oktober 2014: We schoten onze allereerste ‘brand movie’

brand-movie

November 2014: Jantien en Mei Ling nemen de VIVA400 Award in ontvangst van Beau van Erven Dorens

Jantien-en-Ling-viva400December 2014: Mei Ling samen met onze klant Rogier van Camp van Leapp.nl in het FD Persoonlijk.

FD

Over House of Einstein

Dit is de blog van House of Einstein: dé online personal shopping service voor mannen. Ontmoet je persoonlijke Outfitter via Skype of Facetime. Op basis van deze kennismaking stelt zij een box met herenkleding voor jou samen. Meld je aan en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer informatie →

Deze artikelen vind je vast ook interessant:

Nog geen reacties

Wat vind jij?