Over ons

Samenwerking met het Leger des Heils

leger des heils

Ieder jaar gooit een Nederlander gemiddeld veertien kilo kleding in de vuilnisbak. Zonde, want die kleding kan nog prima gebruikt worden. Daarom zamelt het Leger des Heils al meer dan honderd jaar gebruikte kleding en textiel in.

House of Einstein & het Leger des Heils

House of Einstein gaat een samenwerking aan met het Leger des Heils. Onze ervaring is namelijk dat veel mannen hun kast opruimen als ze nieuwe kleding kopen. Wij maken het je nu extra makkelijk om direct iets goeds te doen met die kleding. Recyclen maar! Stuur je oude kleding simpelweg mee terug in de Einsteinbox en wij zorgen dat het bij het Leger des Heils terechtkomt. Wij verzamelen de kleding in onze ReBox op ons kantoor in Leiden. Deze box wordt elke week geleegd door onze vrienden van het Leger des Heils.

Je oude kleding wordt nuttig besteed

De kleding die het Leger des Heils inzamelt wordt op verschillende manieren gebruikt. De mooiste kledingstukken worden verkocht tegen sociale prijzen in hun tweedehands kledingwinkels. De rest wordt verkocht aan textiel sorteerbedrijven. Het geld dat ze verdienen wordt gebruikt om projecten van het Leger des Heils te ondersteunen. Ook wordt een deel van de kleding apart gehouden om uit te delen bij rampen en noodsituaties. Je weet dus 100% zeker dat er nuttige dingen met je oude kleding gedaan worden.

Dus als je vanaf nu opeens een dakloze in jouw oude Good People trui ziet lopen, weet je hoe het komt. #recycle

Over House of Einstein

Dit is de blog van House of Einstein: dé online personal shopping service voor mannen. Ontmoet je persoonlijke Outfitter via Skype of Facetime. Op basis van deze kennismaking stelt zij een box met herenkleding voor jou samen. Meld je aan en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer informatie →

Deze artikelen vind je vast ook interessant:

Nog geen reacties

Wat vind jij?