Behind the brand

Nieuw merk: Ontour

on tour2

Nieuw in onze collectie: herenkleding van Ontour. Dit Nederlandse merk vindt zijn oorsprong Eindhoven, de oprichters studeerden aan de Design Academy. Ontour ontwerpt met de moderne, reizende man in gedachten. De kleding is comfortabel, minimalistisch en clean, vaak met een vleugje humor.

Mei Ling van House of Einstein over Ontour:

Ontour is de perfecte aanvulling op onze collectie omdat zij dezelfde visie delen. Anno 2015 zijn we op zoek naar kledingstukken die comfortabel zitten én die je naar elke activiteit aan kan. Of je nou een zakelijke meeting hebt, met je vriendin uit eten gaat, met de kids op de bank zit of met je collega’s gaat clubben. Het gaat hierbij om kledingstukken die ‘smart‘ zijn. Een simpele sweater van joggingstof zit heerlijk als je een dagje thuis werkt, maar in combinatie met een clean wit overhemd wordt het meteen zakelijk. Hetzelfde geldt voor een mooi T-shirt. Deze draag je in het weekend zo op een spijkerbroek, maar in combinatie met een colbert en nette chino wordt draag je je T-shirt zakelijk. Ontour biedt onze Outfitters nieuwe mogelijkheden om onze klanten origineel, eigentijds en multifunctioneel te kleden.

De ontwerpers lieten zich inspireren door streetwear (denk Vans, snowboards en hoodies). Deze invloeden kom je nog steeds tegen. Zo zitten elk seizoen T-shirts, sweaters en hoodies in de collectie. Ook hebben hun overhemden een wijde, rechte fit (ook wel ‘boxy’ genoemd). Uiteraard is het merk wel helemaal naar nu gebracht, voor de smart casual man die vroeger weliswaar streetwear kon dragen, maar nu niet meer. Het merk is eigenzinnig in hun ontwerpen, kleuren en prints. Denk aan een polo met ronde kraag, overhemden met geometrische prints en jassen met gesealde ritsen.

Hieronder zie je de collectie van dit najaar.

Schermafbeelding 2015-08-11 om 15.13.50

 

Ontour herenkleding

 

Ontour herenkleding

 

Ontour herenkleding

 

Ontour herenkleding


Toe aan een betere kledingstijl, zonder dat het je tijd kost?

Ontdek het gemak van onze online shopping service en ontvang een persoonlijke box met herenkleding.

bestel je kledingbox


Deze artikelen vind je vast ook interessant:

Nog geen reacties

Wat vind jij?