Mode en Stijl

Lookbook | Boris & Loïs

Het thema van dit lookbook van House of Einstein is ‘Never grow up’. Denk aan de befaamde uitspraak van Steve Jobs: ‘Stay hungry, stay foolish’. Blijf jong qua geest, ook in je werk. Blijf openstaan voor innovaties, nieuwe ideeën en jonge mensen. Ben niet bang om een niet-rationele keuze te maken. Probeer juist vaak nieuwe dingen uit. Pas als je iets hebt getest weet je wat de juiste keuze is.

Fotograaf Nick Dors fotografeerde de internetondernemer (Boris Veldhuijzen van Zanten, @Boris) en zijn dochter Loïs in hun bijzondere huis in Amsterdam. Het duo Boris en Loïs waren de perfecte modellen voor dit thema.

Beide werden gekleed door Outfitter Mei Ling. De kleding komt uit de collectie van House of Einstein. Mei Ling koos voor smart casual herenkleding met een twist.

Zakelijk maar nooit saai, dat was mijn uitgangspunt. Bij alle looks heb ik gezocht naar een combinaties tussen klassiek en innovatief. De eerste look bevat een klassiek pak, ik heb deze gecombineerd met een creatieve das (‘De Hout’ van Not a Brand Just Ties). De tweede look bevat een zakelijk colbert, maar dan wel één met een opvallende Afrikaanse print van Afriek. De derde look is perfect business casual maar het overhemd met batik-achtige print van GoodPeople maakt het bijzonder en origineel. Ten slotte look vier, deze look is wat stoerder. Het bomberjack met leren mouwen is een absolute hit.

bovenkantLB2

onderkantLB2

Kleding Boris

Look 1: Business as Usual
Pak: Van Gils
Overhemd: Gentiluomo
Tassen: O My Bag
Sokken: Efiio
Das: Not a Brand Just Ties

Look 2: Daddy in Tech
Broek: Filippa K.
Overhemd: Kronstadt
Colbert: Afriek
Sokken: Effio
Strik Loïs: Afriek

Look 3: Smart Cat
Colbert: GoodPeople
Overhemd: GoodPeople
Chino: Van Gils
Sokken: Efiio
Strik Loïs: Granny’s Finest

Look 4: Think happy, be happy
Jas: GoodPeople
Overhemd: Koll3kt
Spijkerbroek: Nudie Jeans
Sokken: Efiio
Riem: Profuomo


Toe aan een betere kledingstijl, zonder dat het je tijd kost?

Ontdek het gemak van onze online shopping service en ontvang een persoonlijke box met herenkleding.

bestel je kledingbox

BewarenBewaren

 

Deze artikelen vind je vast ook interessant:

Nog geen reacties

Wat vind jij?