Mode en Stijl

Herenjas die bij elke outfit past

Schermafbeelding 2014 05 30 om 16.46.14

Het lijkt een van de meest lastige items te zijn van de mannengarderobe: de juiste herenjas. Het is niet gek dat dit zo’n dilemma vormt, de heren winterjas moet aan heel veel eisen moet voldoen. Warm, waterafstotend maar vooral ook passend bij de rest van je outfit! Dus voor een businessmeeting én voor naar de kroeg met je vrienden. Het lijkt er dus op dat je meerdere jassen per seizoen zou moeten aanschaffen. Onbegonnen werk natuurlijk.

Welke herenjas past bij mij?

Onze favoriet: de nette parka. Dit zijn zware jassen, soms met capuchon, goed geschikt tegen de kou. De parka heeft vaak sportieve details. Denk aan opgestikte zakken, gecoate materialen en een aangepaste lengte waardoor de jas net over een colbert valt.

Waarom zijn deze jassen zo ideaal?

Ten eerste is deze jas te combineren met alle soorten outfits die je kunt bedenken. De jas is goed te dragen bij een klassiekere outfit maar evengoed bij je vrijetijds outfit. Ten tweede is de jas hét item dat een leuke twist aan je outfit geeft. Want als je naar een businessmeeting gaat straal je een soort eigenwijsheid uit. En als je op stap gaat met vrienden neem je een professioneel karakter aan.

House of Einstein wordt gekenmerkt door ‘smart casual met een twist’, het idee dat je je outfit met een aantal items van uitstraling kan laten veranderen. Dat is dan ook de reden dat House of Einstein niet zonder deze jassen kan! We werken met merken die je netjes kan dragen, maar altijd een bijzonder detail hebben waardoor je er toch origineel uit ziet. De merken van de jassen waar House Of Einstein dit seizoen mee werkt zijn: GANT, Jack Flynn en Cold Method. Met deze drie labels overspannen we het totale ‘smart casual’-concept, van de klassiekere varianten van GANT (variabel van € 279,95 t/m € 399,95) tot en met de sportievere van Cold Method (€ 249,95). Jack Flynn zit hier precies tussenin maar heeft bijvoorbeeld varianten met twee lagen, waardoor ze ook te dragen zijn bij warmere dagen.

 


Toe aan een betere kledingstijl, zonder dat het je tijd kost?

Ontdek het gemak van onze online shopping service en ontvang een persoonlijke box met herenkleding.

bestel je box

BewarenBewaren

 

Deze artikelen vind je vast ook interessant:

Nog geen reacties

Wat vind jij?