Behind the brand

GoodPeople is klaar voor het voorjaar, nu jij nog

GoodPeople kleding 2016

De nieuwe collectie van het Nederlandse kledingmerk GoodPeople is gearriveerd in huize Einstein. Voor het thema van dit seizoen is het merk dit keer geïnspireerd op een strijd tussen twee titanen: beiden vol kracht, moed en vastberadenheid. Dat klinkt spannend en dat is het ook: je wordt uitgedaagd om de felle vechter in jezelf te ontketenen. Benieuwd hoe dit alles eruit ziet? Kijk dan vooral verder. GoodPeople is helemaal klaar voor het voorjaar, nu jij nog.

Vrijheid is keuzes maken

The GoodPeople bestaat uit een tweekoppig team: Ivo & Nicole van Deyzen. Na jaren van bijbaantjes in boetiekzaken en modewinkels was het genoeg en besloot Ivo om in 2007 het roer om te gooien en zijn eigen modelabel op te zetten.

“Vrijheid is keuzes maken. Fouten maken, beter worden. Er helemaal voor gaan is voor mij de enige manier om iets goed te doen. Of het nu gaat om kitesurfen, ontwerpen of business.”

Het duurde niet lang voordat zijn vrouw Nicole ook aan boord van het merk stapte. Haar ervaring voor verschillende modemerken kwam immers perfect van pas. Het energieke stel kent een gezamenlijke filosofie en koestert de persoonlijke touch, wat ongetwijfeld de kracht achter het merk is én voor het succes tot dusver heeft gezorgd.
Groen-Shirt-GoodPeopleGood People blouse print Good People zwart shirtGood People zwarte truiTrui-GoodPeoplestreepjesshirt-van-the-goodpeople

GoodPeople collectie

Zie jij wat moois dat wel in je House of Einstein box mag belanden? Laat het je Outfitter weten of meld je aan voor onze personal shopping service en geef je voorkeur voor The GoodPeople aan.


Toe aan een betere kledingstijl, zonder dat het je tijd kost?

Ontdek het gemak van onze online shopping service en ontvang een persoonlijke box met herenkleding.

aanmelden

BewarenBewaren

 

Deze artikelen vind je vast ook interessant:

Nog geen reacties

Wat vind jij?