Happy customer

De smart casual look van Taco Carlier, oprichter VANMOOF

taco carlier

Zo nu en dan krijgen wij een speciale opdracht van een klant. Taco is oprichter van VANMOOF fietsen en al sinds 2013 klant bij House of Einstein. Hij speelt de hoofdrol in een film van Microsoft, waarin inspirerende Nederlanders die hun droom verwezenlijken worden geportretteerd. Voor deze film was Taco was op zoek naar een geschikte outfit, ‘het liefst een beetje urban smart’. Een leuke uitdaging voor Outfitter Jantien, die zijn nieuwe business casual look verzorgde.

Bekijk de inspirerende film waarin in 2 minuten het ondernemersverhaal van Taco wordt verteld. En check meteen zijn nieuwe smart casual look!

Outfitter Jantien: “Taco wilde een ondernemende look, maar wel stads en hip, hij ontwerpt ten slotte het gaafste fietsenmerk van Nederland. Ik heb dus gekozen voor zakelijk maar niet saai of oubollig. De basis werd een stoer vest van Cast Iron. Het leuke aan dit vest is dat het lijkt op een colbert qua model. Het ziet er dus zakelijk uit, maar door het gebreide materiaal is het toch stoer en casual. Eronder draagt Taco een clean, lichtblauw overhemd, altijd goed voor de zakelijke look. Verder draagt hij een grijze chino van GoodPeople. De stoere VICO boots maken deze hippe, smart casual look af. En uiteraard mochten opvallende Effio-sokken niet ontbreken. Leuk om deze ook terug te zien op de film!’

Bekijk hier zijn look:

moofpaspoort moofextra (1) moofinspiratie moofheader

  • Vest: Cast Iron, €169,95
  • Overhemd: Knowledge Cotton Apparel, €99,95
  • Chino: Good People, €119,95
  • Schoenen: Vico, €200,-
  • Sokken: Effio, €15,-

Over House of Einstein

Dit is de blog van House of Einstein: dé online personal shopping service voor mannen. Ontmoet je persoonlijke Outfitter via Skype of Facetime. Op basis van deze kennismaking stelt zij een box met herenkleding voor jou samen. Meld je aan en ontdek wat we voor jou kunnen betekenen.

Meer informatie →

Deze artikelen vind je vast ook interessant:

Nog geen reacties

Wat vind jij?