Business

De 7 beste podcasts voor tijdens het werk of in de file

podcasts voor op werk

Ben je het vluchtige van radiozenders een beetje beu en zoek je juist diepgang en interessante onderwerpen om naar te luisteren? Dan is een podcast perfect. Deze programma’s die je online beluistert via Spotify, iTunes of SoundCloud zijn niet gelimiteerd aan een bepaalde tijd en kunnen daarom urenlang doorgaan. Heerlijk als je op kantoor wilt doorwerken met je koptelefoon op, of als je in de file beland bent.

#1 Echt gebeurd

De titel verklapt de inhoud eigenlijk al. In deze podcast vertellen mensen op een klein podium waargebeurde verhalen. Mooie, bijzondere of grappige dingen die ze zelf hebben meegemaakt. Bijvoorbeeld in hun jeugd, afkomstig uit hun dagboek van toen.

Beluister deze podcast

pod-save-america

#2 Pod Save America

Een podcast over het politieke landschap in de Verenigde Staten. Het doel van de show is om mensen een samenvatting te geven van alles wat er de voorgaande week is gebeurd en van welke belangrijke nieuwtjes men op de hoogte moet zijn. Een interessante podcast voor iedereen die graag op de hoogte blijft in het Trump-tijdperk.

Beluister deze podcast

#3 Onder Mediadoctoren

Een tweewekelijkse podcast waarin presentatoren Vincent Crone en Linda Duits wetenschappelijk geïnformeerde discussies aangaan met hun gasten over uiteenlopende onderwerpen. Hoe zit het bijvoorbeeld met tracking-technologieën die alles bijhouden wat je doet op internet? Hoe is disco ontstaan en wat voor invloed heeft het muziekgenre vandaag de dag nog steeds? En wat voor bestaansrecht heeft het medium televisie eigenlijk nog?

Beluister deze podcast

#4 Eeuw van de Amateur

‘ALLES over als je in een volle discotheek durft te staan met een net iets te kort truitje een liedje te zingen waar je eigenlijk niet achter staat en daar heel veel geld mee kunt verdienen dan kun je daarna alles aan’. Zomaar een titel uit één van de afleveringen van de Eeuw van de Amateur, een podcast over het alledaagse leven, taal en humor. Schrijfster Paulien Cornelisse schuift geregeld aan en dat is smullen geblazen.

Beluister deze podcast

#5 Where Should We Begin?

In deze podcast kun je meeluisteren met bijzondere sessies van relatietherapeute Esther Perel. Liefdesperikelen worden besproken waarbij ze ook ingaat op de oorzaken. Leerzaam en misschien – maar hopelijk niet te – herkenbaar?

Beluister deze podcast

#6 NOS op 3 Tech Podcast

Een aanrader voor iedereen die op de hoogte wil blijven van technologie en sociale media.

Beluister deze podcast

#7 De Willem Podcast

Het proces rondom Willem Holleeder is al een aantal maanden bezig. Maar wat zijn de ontwikkelingen? Een interessante podcast voor als je graag op de hoogte wilt blijven. Marian, één van de makers, volgt het proces vanuit de rechtbank en geeft wekelijks updates.

Beluister deze podcast


Toe aan een betere kledingstijl, zonder dat het je tijd kost?

Ontdek het gemak van onze online shopping service en ontvang een persoonlijke box met herenkleding.

bestel je kledingbox


kom bij ons langs

BewarenBewaren

 

Deze artikelen vind je vast ook interessant:

Nog geen reacties

Wat vind jij?