Lifestyle

Zo word je aantrekkelijk (want het oog wil ook wat)

hero image michiel huisman

Een vlotte babbel, interessante carrière, toffe vrienden: allemaal belangrijk om goed in de smaak te vallen. Maar de eerste indruk is en blijft het uiterlijk. En als je denkt dat je daar geen invloed op hebt heb je het mis. Mooie kleding kan je namelijk een stuk aantrekkelijker maken. Maar er is meer; dit zijn vijf tips voor mannen waardoor je aantrekkelijker wordt. Voor meer succes, zowel zakelijk als privé.

Als je haar maar goed zit

Ga jij nog steeds voor een tientje naar de kapper op de hoek? Geloof ons, met een goede (lees: duurdere) kapper zie je er beter uit. Kappers die bij luxe salons werken hebben ambitie. De verwachtingen van de klanten zijn hoger dan bij een betaalbare salon. Ze nemen hun vak serieus, blijven zichzelf ontwikkelen en houden trends bij. We nemen aan dat jij dat ook doet in je werk, dus waarom zou je gaan voor minder?

Een goede kapper kijkt naar de vorm van je gezicht en de structuur van je haar. Hierdoor zit je haar altijd goed. En om de pijn in je portemonnee te verminderen: als je een goede kapper hebt hoef je minder vaak te gaan. Hij of zij knipt het zo dat het ook goed zit als je haar is gegroeid.

Niet langer gezegend met een volle bos? Juist dan kan een goede kapper je adviseren. Kan er nog extra volume ‘bijgeknipt’ worden of is het toch echt tijd voor Mr. Baldy?

Denk ook eens na over het verven van je haar. Een tint donkerder of lichter kan beter passen bij je huidskleur. Het klinkt misschien als iets wat je eigenlijk nooit zou doen. Maar als niemand weet dat je het doet en het resultaat is dat je knapper bent, who cares? De kapper kan je hier goed over adviseren. Have a little faith!

Onze favoriete salons zijn die van Mogeen en Rob Peetoom.

Een stralende Prodent-smile

Een frisse adem en schone tanden zijn cruciaal als je aantrekkelijk wilt zijn. Zorg dus dat je je gebit goed verzorgt door dagelijks te poetsen en flossen. En drink na een kop koffie of thee altijd een glas water. Hiermee verminder je verkleuring en houd je je adem fris.

Onze tanden hebben al een aantal jaren koffie, thee en rode wijn te verduren. Grote kans dus dat jouw tanden niet meer zo blinkend wit zijn als ooit geweest. Beginnen ze lichtelijk geel uit te slaan? Laat je tanden dan eens bleken. Hierdoor geniet je 6 tot 24 maanden van witte tanden. Een witter gebit kan al vanaf €60, een professionele VIP-behandeling kost zo’n €180. Geen geld voor een stralende lach.

Verliefd koppeltje

Bron: econet.ru

Een stijlvolle bril

De bril is niet langer alleen maar functioneel. De bril anno nu is een mode-item waarmee je je look een upgrade geeft. Draag jij lenzen? Ga eens op zoek naar een mooie bril en wissel af. Afwisseling is interessant voor je medemens. Je wordt er aantrekkelijker door.

Betaalbare brillen van merken als Ace & Tate zorgen er bovendien voor dat een bril net zo duur is als een goede spijkerbroek.  Net als de spijkerbroek heb je er meerdere van in je kast liggen. Afhankelijk van je mood kies je wat je draagt. Een nerdy brilletje voor op kantoor, een sexy bril voor in de club.

Een schone huid

We hoeven je vast niet uit te leggen dat puistjes of ingegroeide baardharen niet echt aantrekkelijk zijn. Zorg dus dat deze uit je leven verdwijnen. Hoe? Gebruik dagelijks de juiste producten en laat je huid 4x per jaar grondig reinigen. Er bestaan tegenwoordig gelukkig speciale salons voor de man. Dat het stiekem ook nog mega-relaxed is om je gezicht laten masseren hoeft verder niemand te weten.

Een baard

Ben jij gezegend met een goede baardgroei? Dan kan het leuk zijn om je baard eens te laten staan. Maar je komt niet weg met een onverzorgd donsje. We adviseren je om in ieder geval de eerste keer langs te gaan bij een professional. Deze zogenaamde barbier kijkt naar je hoofdhaar en baardgroei en stemt beide op elkaar af. Indien gewenst kan hij ook je wenkbrauwen, neusharen en oorharen trimmen. Oja, een glaasje whiskey zit standaard bij de behandeling. Sounds like a plan!

Bron van de hoofdfoto: elle.nl


Toe aan een betere kledingstijl, zonder dat het je tijd kost?

Ontdek het gemak van onze online shopping service en ontvang een persoonlijke box met herenkleding.

bestel je kledingbox


kom bij ons langs

BewarenBewaren

 

Deze artikelen vind je vast ook interessant:

Nog geen reacties

Wat vind jij?