Lifestyle

7 tech gadgets waar elk mannenhart sneller van gaat kloppen

bmw motor zonder helm

Van een drone kijkt men tegenwoordig niet raar meer op, dat was een paar jaar geleden wel anders. We raken snel gewend aan alle nieuwe snufjes die ons leven makkelijker maken. Het internet of things, lifehacks, tech & gadgets: de technologie is de toekomst. En van iedere revolutionair apparaat gaat dat mannenhart sneller kloppen. We vonden 7 nieuwe, begeerlijke gadgets voor op je verlanglijstje.

#1 Thuis roeien met de WaterRower Rowing Machine

Met ieder nieuw seizoen van House of Cards groeide ook het aantal zoekopdrachten naar ‘House of Cards rowing machine’. De firma mag dus blij zijn met de reclame die Frank Underwood maakte voor het apparaat. Het apparaat is een ware calorie burner voor de sportievelingen onder ons. Perfect als je na een harde dag werken nog los wilt gaan op de apparaten, maar dit veel liever thuis in je eentje doet in plaats van tussen de hulks op de sportschool. Kost je wel een rug, maar je krijgt er wel een gespierd exemplaar voor terug.

#2 Met de BMW Motorrad VISION Next 100 rijd je voortaan zonder helm

Laten we je meteen even uit de droom helpen: deze futuristische motor is nog niet te koop, maar BMW is er druk mee bezig. Vanwege het 100-jarige jubileum presenteerde het merk hun visie op de toekomst met de Motorrad VISION Next 100. Je rijdt zonder helm, maar wel met een Google Glass-achtige bril waarop alle informatie over je rit te raadplegen is. Sturen hoef je eigenlijk ook niet meer te doen, want het idee is dat de motor volledig autonoom kan rijden.

#3 Printen waar je maar wilt

Niet echt prettig als je in een vreemde stad een copyshop moet opzoeken voor het printen van een belangrijk document voor werk. Neem gewoon je ZUtA printertje mee! Verbind ‘m via wifi met je devices, plaats ‘m op een leeg A4-papier en de rest gebeurt vanzelf. Het vernuftige apparaat is nog niet in productie, daarvoor moet je nog even wachten tot de eerste helft van 2017.

#4 Zo laad je je telefoon op in het vliegtuig

Nog zo’n handige gadget voor als je vaak op reis bent is deze smartphonebatterij met zuignap. Plak ‘m op het vliegtuigraampje naast je, verbind je telefoon met een usb-kabel en je hoeft niet meer bang te zijn dat je apparaat uitvalt als je halverwege level 64 bent in Candy Crush. De batterij krijgt zijn power namelijk van zonne-energie. Natuurlijk wel zuur als je een nachtvlucht hebt.

#5 Met Kobi is het gras net zo groen als bij de buren

Ziet het gazon er niet uit en wil je je vrouw voor zijn voordat ze vraagt of het gras kan worden gemaaid? Meet Kobi: je nieuwe tuin-amigo met de skills van een professionele hovenier. Deze robotmaaier gaat volledig autonoom aan de slag om je grasmat er weer spic en span uit te laten zien én die irritante herfstbladeren weg te halen. Kan ook in de winter worden ingezet, dan kun je er zelfs winterbanden op zetten.

#6 Comfortabel typen met deze keyboard-projector

Ook al zijn we het inmiddels wel gewend aan het typen op een smartphone, als je onhandige duimen hebt is het nog steeds verre van ideaal en heb je contant ruzie met je autocorrect-functie. Gelukkig is daar deze coole gadget die een toetsenbord projecteert op een oppervlak. Kun je lekker met twee handen aan je verslagen werken in de trein!

Virtual keyboard

#7 Laat je robot lekker lappen

Dit is nou zo’n gadget waar je vrouw ook blij van wordt. Want wie van jullie beiden dan ook de ramen lapt, een favoriete bezigheid zal het vast niet zijn. De WINBOT is dan ook een geschenk uit de hemel. Het enige dat je hoeft te doen is wat schoonmaakmiddel op het de lap van de robot aan te brengen, daarna bevestig je ‘m gewoon aan je raam.

Winbot

Bekijk ook deze 11 gadgets voor mannen.


Toe aan een betere kledingstijl, zonder dat het je tijd kost?

Ontdek het gemak van onze online shopping service en ontvang een persoonlijke box met herenkleding.

bestel je kledingbox


kom bij ons langs

BewarenBewaren

 

Deze artikelen vind je vast ook interessant:

Nog geen reacties

Wat vind jij?