Lifestyle

11 Instagram accounts die juist wél wilt volgen

instagram header photo def

Met meer dan 600 miljoen actieve gebruikers is Instagram inmiddels een volwassen social platform. Ook al zijn de vrouwelijke leden in de meerderheid, het aantal mannen op de app neemt fors toe. En als je dacht dat het meer iets voor tieners is, dan heb je het mis; één op de drie 30-plussers scrollt namelijk dagelijks door zijn of haar timeline. Knap je af op de grote hoeveelheid make-up tutorials van influencers en meekijkfoto’s van celebrities en zoek je nou eens écht leuke Instagram-accounts? Mooi, want deze 11 zijn – ook voor jou, als hoogstwaarschijnlijk mannelijke lezer – het volgen waard.

#1 De snackspert

Voor Eke Bosman begon het als grap: het fotograferen en omschrijven van iedere hamburger, smulrol of bitterbal die hij uittestte. Tegenwoordig is deze snack-expert een graag geziene gast op diverse culinaire lanceringen en wordt hij er (vermoedelijk) voor betaald om te komen happen. Waar je hem echt voor wilt volgen zijn niet zozeer de foto’s, maar des te meer de gevatte bijschriften. Ook handig: waar je moet wezen om het zelf te ervaren én hoeveel het kost wordt altijd vermeld.

 

Het is vandaag een zomerse dag en hoe toevallig is dan deze recensie van de Summer Crisp Parmesan-burger van de McDonald's!!!! Net zo toevallig als dat ineens geen enkele kandidaat behalve Poetin mag meedoen aan de Russische verkiezingen. Check deze foto en je denkt: is dat wat ik afgelopen nacht onder de dekens tussen de benen van tante Hanny zag? Nee. Het is daadwerkelijk een burger. Ik twijfel een beetje over de Summer Crisp Parmesan. Het kaaskrokantje smaakt tot mijn verbazing inderdaad naar parmezaanse kaas, de basilicumsaus is daadwerkelijk lekker, de rode uien zijn best goed te doenen ook het vlees is dikke prima. Maar toch twijfel ik. Ik vind het namelijk geen topcombinatie. Het is goed bedacht, maar had een betere combinatie verwacht. Misschien moest die parmezaanse kaas gewoon lekker gesmolten zijn. Dan was het een stuk lekkerder geweest, denk ik. ⭐⭐⭐ ———————————————————— 📍: McDonald's nabij Albert Cuypmarkt in Amsterdam 📲: @mcdonaldsnl 💰: 4,95 euro

Een bericht gedeeld door Eke Bosman (@snackspert) op

#2 Fashion Dads

Vaders die vanwege een drukke baan of een intense aversie tegen kledingwinkels geen tijd nemen om over hun outfits na te denken zijn er genoeg. (Heck, that’s why we invented House of Einstein in the first place!) Gelukkig zijn er ook vaders die wél aandacht besteden aan hun tenue en dat bewijst het Instagram-account Fashion Dads. Oké, niet helemaal waar. Maar wel heel leuk om te volgen.

Which way to the gun show? LOL!! Today I'm doing a #fun and #fabulous look while hanging with the grandkids -- they keep me young! 💃🏼💃🏼 These #Xhilaration #BermudaShorts are seriously one of my fave #Target purchases and you really just have to pair them with a simple white tee for a stylish ensemble. 💁🏼 The key is to keep it form-fitting -- no one like a frumpy #fashionista! 🙅🏼 As for the footwear, a lot of people are scared to wear thong sandals with tall dress socks, but that is what true trendsetting is all about: Taking RISKS (and looking good doing it 😉)! #OOTD #SundayStyle #YoungWildAndFree #SoxyAndIKnowIt #BodyConfidence #FunAndFlirty #GrandadSwag #BeachChic #FashionDads via @ewardd

Een bericht gedeeld door Fashion Dads (@fashiondads_) op

#3 New Beer A Day

Als bierliefhebber mag je dit account niet missen. Darrin Wingard van New Beer A Day drinkt dagelijks een ander, nieuw biertje en legt het vast op beeld. Soms op terras, soms thuis en soms… onder de douche.

#4 Symmetry Breakfast

Hou je wel van mooi opgemaakte voedselfoto’s maar heb je geen zin om de zoveelste fitgirl met een voorliefde voor avocado’s en quinoa te volgen? Instagrammer Michael van Symmetry Breakfast maakt dagelijks een perfect ontbijtje voor zijn partner Mark. Alsof hij er een spiegel bij heeft geplaatst, zo esthetisch correct is het.

#5 Oleg Artemyev

Kiekjes schieten vanuit de ruimte, dat is waar astronaut Oleg Artemyev in uitblinkt. Van afstandsshots van de aarde tot ingezoomde plaatjes van bijvoorbeeld Griekenland. Laat maar weer eens zien hoe klein we zijn in het heelal.

#6 HipDict

Op het account van HipDict vind je uitspraken die je waarschijnlijk niet onbekend zijn, maar dan met de echte betekenis erachter. Met ‘I’m almost there’ bedoel je meestal ‘I’m still doing my hair and haven’t left home yet’. Of: ‘I’m going to bed’ dat eigenlijk zoiets betekent als ‘Shutting down laptop and using your phone in bed’. Gewoon eerlijke tegeltjeswijsheid.

What is your definition? #HipDict #definition #dict #truestory #word #9GAG

Een bericht gedeeld door HipDict - Definition By You (@hipdict) op

#7 Doug The Pug

Geef toe dat ook jij als mannelijke lezer smelt voor foto’s als deze. Mopshondje Doug is met meer dan 2 miljoen volgers een waar Instagram-icoon. Hoe kan het ook anders, hij maakt de coolste dingen mee.

"‪The ladies love me for my six pack‬" -Doug

Een bericht gedeeld door Doug The Pug (@itsdougthepug) op

#8 Beautiful Destinations

Lang, lang, lang geleden ging je naar een reisbureau als je je vakantie wilde regelen. Tegenwoordig gaan we gewoon naar de site van een reisorganisatie of googlen we gewoon naar een mooie aanbieding. Maar wist je dat je net zo goed kunt starten op Instagram? Je komt er de mooiste foto’s tegen als je de juiste hashtags gebruikt of interessante accounts volgt. Beautiful Destinations is er zo eentje; je krijgt meteen ideeën voor je volgende wereldtrip.

Morning kayaking in Canada 😍🍃 (📷: @michaelmatti) #beautifuldestinations

Een bericht gedeeld door BEAUTIFUL DESTINATIONS (@beautifuldestinations) op

#9 Record Store Boys

Ype en Nico noemen zichzelf de Record Store Boys. Ze hebben één doel: zoveel mogelijk platenzaken afstruinen en hun bezoekjes vastleggen op camera.

#10 Miserable Men

Een verzameling aan foto’s van mannen die door hun vrouwen worden meegesleurd naar grote warenhuizen en shopping malls. Want natuurlijk hebben ze daar geen zin. Hilarisch, en… vast heel herkenbaar?

#11 House of Einstein

Hekkensluiter van de lijst: wijzelf! Als je van mannenmode houdt, het leuk vindt om een kijkje te nemen achter de schermen bij het reilen en zeilen van een startup als de onze, volg ons dan vooral!

🎐🎐🎐Een shirt met luchtballonnen, what more to wish for? 🎐🎐🎐@british_indigo

Een bericht gedeeld door House of Einstein (@houseofeinstein) op


Toe aan een betere kledingstijl, zonder dat het je tijd kost?

Ontdek het gemak van onze online shopping service en ontvang een persoonlijke box met herenkleding.

bestel je kledingbox


kom bij ons langs

BewarenBewaren

 

Deze artikelen vind je vast ook interessant:

Nog geen reacties

Wat vind jij?